Vacature penningmeester

Geplaatst op 26-04-2019  -  Categorie: Algemeen

Voor het bestuur van de vereniging zoeken we een penningmeester.


We zoeken een kandidaat met een sterk analytisch financieel vermogen. Gezien de geheel mannelijke samenstelling van het bestuur heeft een vrouw onze sterke voorkeur.

We denken aan iemand met een professionele achtergrond als controller, accountant of econoom, die in staat is een financieel meerjarenbeleid voor de vereniging op te zetten en daar (in samenwerking met het bestuur) sturing op de te geven. Zij/hij werkt nauw samen met de professionele staf van de vereniging die de financiële administratie zeer adequaat bijhoudt en is de sparringpartner voor de accountant van de vereniging.

Het bestuur van de vereniging vergadert 2 maal per maand op de dinsdagavonden. Een formele bestuursvergadering en een beleidsbijeenkomst wisselen elkaar om de 14 dagen af.
Het credo van het bestuur is dat we trots zijn op onze vereniging en die vereniging en haar structuur koesteren maar tevens dat we qua uitvoering en aanbod professioneel willen zijn en niet onder willen doen voor andere aanbieders in de regio.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten neem dan contact op met onze voorzitter Evert Jochemsen, (rettizroov.[antispam].@wvlelystad.nl of 0652064668).


 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl