Beleidsplan

 
haven-2 2

Onze visie

Wat de vereniging verbindt met de watersport, bindt onze leden met de vereniging. Water, sociale contacten, inspanning en ontspanning met respect voor elkaar. De watersport ontwikkelt zich, de maatschappij ontwikkelt zich en daarin willen wij een toonaangevende en duurzame vereniging zijn en blijven.

Onze missie

Wij bieden betaalbare moderne faciliteiten, gastvrijheid en een passend activiteitenprogramma aan leden en gasten van de vereniging. Wat we doen is duurzaam, veilig en gericht op verbinding met de watersport samen met de huidige en toekomstige leden van de vereniging. Leden voelen zich verbonden, gasten voelen zich welkom en medewerkers zijn professioneel en klantgericht.

Beleidsplan WVL

In 2020 heeft de WVL in samenwerking met John Smit een beleidsplan laten opstellen. Deze is tot stand gekomen door interviews met leden, medewerkers en het bestuur. Daarnaast is er een enquête gehouden onder alle leden waarbij heel duidelijk in kaart is gebracht waar de vereniging staat en waar we als vereniging naar toe willen de komende 5 jaar.

U kunt het beleidsplan hieronder downloaden.


Naam: Beleidsplan  Download
Type: pdf
Grootte: 3.83 MB
 

 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl