Zomerligplaats aanvragen

 

Hoe werkt het?

U kunt een zomerligplaats aanvragen indien u lid bent of wordt van de vereniging. Wij kijken of er een ligplaats beschikbaar is voor u. Als er geen ligplaats beschikbaar is plaatsen wij u op de wachtlijst. Wij hebben meerdere wachtlijsten voor verschillende lengtes van schepen. Elk jaar rond oktober/november wordt er een nieuwe indeling gemaakt voor de ligplaatsen. Als er dan een ligplaats beschikbaar komt, zullen wij contact met u opnemen. U kunt de ligplaats accepteren of niet. Accepteert u de ligplaats niet, dan benaderen wij de volgende persoon op de wachtlijst.

 

CONTACT

BOOTGEGEVENS

Wij wijzen u erop dat indien u een ligplaats in onze haven heeft, u verplicht bent tenminste een WA-verzekering te hebben voor uw boot.

 ZELFWERKZAAMHEID

Wij verzoeken nieuwe leden en/of nieuwe ligplaatshouders dit in te vullen. Zelfwerkzaamheid is verplicht voor ligplaatshouders in de leeftijd van 18 tot 70 jaar. Heeft u nog geen ligplaats of komt u op de wachtlijst dan hoeft u geen zelfwerkzaamheid uit te voeren en hoeft u onderstaand niet in te vullen.

Graag wijzen wij u op onze privacyverklaring. Hierin staat hoe wij omgaan met uw gegevens.

Beveiligings code Beveiligings code

 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl