Barcommissie

 
image00016

Wees welkom

In ons verenigingsgebouw hebben we de luxe van een echte sociëteit, die in 2021 is vergroot en volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo is er ook meer uitzicht over de haven gecreëerd en nieuw meubilair aangeschaft. Naast vergader- en lezingenfaciliteiten voor een groep van maximaal 80 personen is er ook een heuse bar. Op 29 oktober 2021 is onze soos officieel heropend.

Alle WVL- leden (en passanten in de WVL-haven) zijn meer dan welkom in onze soos voor wederzijdse kennismaking, gezelligheid in een fantastische verenigingsambiance, het uitwisselen van informatie, ervaringen en - naarmate de avond vordert - natuurlijk de sterke verhalen. Ook is de bar open tijdens verenigingsactiviteiten zoals bij de (woensdagavond)zeilwedstrijden, lezingen, weekendevenementen, jaarvergaderingen etc. Ons sociëteitsgebouw kan ook beschikbaar worden gesteld voor bijeenkomsten van WVL-leden of bijvoorbeeld watersport gerelateerde verenigingen. Neem hiervoor contact op met de voorzitter van de barcommissie.

Onze sociëteit is in principe iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf de namiddag open. In het hoogseizoen wordt ernaar gestreefd ook nog op donderdag open te zijn. Voor de huidige openingstijden zie de activiteitenkalender van de WVL.

Onze vrijwilligers

Er is nu een grote groep van enthousiaste en gecertificeerde barvrijwilligers, bijna net zoveel vrouwen als mannen, die de 1e barmedewerkers Bodhi de Lange, Wietse Kelderman of Nolan Snel kunnen ondersteunen en begeleiden tijdens de openingstijden van de soos. Kom naar jullie eigen soos en vergroot de gezelligheid onder het genot van een drankje en/of hapje.


Een mooie manier om meer WVL-leden te leren kennen, is het meedraaien als vrijwilliger/ster achter de bar. Je bent dan beland in het kloppende hart van onze sociëteit. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Ellen Vreeken van de barcommissie. Mailen naar de barcommissie kan ook via: rab.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Samenstelling:

Ronald Brouwer (voorzitter)

0614813430 (Gebruik van de bar)

esoryburreppihcs.[antispam].@gmail.com


Klaasje Voskuil

0611032100

liuksovejsaalk.[antispam].@gmail.com 

Peter Dassen

0650220201

nessadmfep.[antispam].@gmail.com


Ellen Vreeken

0624258545

nekeerv.cme.[antispam].@gmail.com


 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl