Barcommissie

 
image00016

Wees welkom

In ons verenigingsgebouw hebben we de luxe van een echte sociëteit, die in 2021 is vergroot en volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo is er ook meer uitzicht over de haven gecreëerd en nieuw meubilair aangeschaft. Naast vergader- en lezingenfaciliteiten voor een groep van maximaal 80 personen is er ook een heuse bar. Op 29 oktober 2021 is onze soos officieel heropend.

Alle WVL- leden (en passanten in de WVL-haven) zijn meer dan welkom in onze soos voor wederzijdse kennismaking, gezelligheid in een fantastische verenigingsambiance, het uitwisselen van informatie, ervaringen en - naarmate de avond vordert - natuurlijk de sterke verhalen. Ook is de bar open tijdens verenigingsactiviteiten zoals bij de (woensdagavond)zeilwedstrijden, lezingen, weekendevenementen, jaarvergaderingen etc. Ons sociëteitsgebouw kan ook beschikbaar worden gesteld voor bijeenkomsten van WVL-leden of bijvoorbeeld watersport gerelateerde verenigingen. Neem hiervoor contact op met de voorzitter van de barcommissie.

Onze sociëteit is in principe iedere vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur open en tijdens het vaarseizoen (april t/m oktober) ook nog op zondag van 16.00 tot 21.00 uur. In het hoogseizoen wordt ernaar gestreefd nog vaker open te zijn. Voor de huidige openingstijden zie de activiteitenkalender van de WVL.

Onze vrijwilligers

Er is nu een groep van 35 enthousiaste en gecertificeerde barvrijwilligers, bijna net zoveel vrouwen als mannen, die de 1e barmedewerkers Bohdi de Lange, Imara Dijk, Niels Walet of Nolan Snel kunnen ondersteunen en begeleiden tijdens de openingstijden van de soos. Kom naar jullie eigen soos en vergroot de gezelligheid onder het genot van een drankje en/of hapje.


Een mooie manier om meer WVL-leden te leren kennen, is het meedraaien als vrijwilliger/ster achter de bar. Je bent dan beland in het kloppende hart van onze sociëteit. Je kunt je hiervoor aanmelden bij de voorzitter van de barcommissie. Mailen naar de barcommissie kan ook via: rab.[antispam].@wvlelystad.nl. Hier vindt u alle leden van de barcommissie:  https://www.wvlelystad.nl/barcommissie 

 

Samenstelling:

Joep de Jong

0623853534

ejseimthcajliez.[antispam].@gmail.com 


Peter Dassen

0650220201

nessadmfep.[antispam].@gmail.com

Ronald Brouwer (voorzitter)

0614813430 (Gebruik van de bar)

esoryburreppihcs.[antispam].@gmail.com


Marianne Brandhorst

0643241581

tsrohdnarbennairam.[antispam].@gmail.com 

Ellen Vreeken

0624258545

nekeerv.cme.[antispam].@gmail.com


 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl