Winterstalling

 
 

Winterstalling - uitleg

Als u een plek in onze haven wenst, gedurende de winterperiode (1 november tot 1 april) dan verzoeken wij u een aanvraagformulier in te vullen (inschrijving geopend voor 2019/2020). In het water hebben wij altijd voldoende plek. Op de wal niet altijd, wees er dus vroeg bij.

WINTER/WATER 

Winter – WAL – ligplaats

Kiest u voor een winterplaats op de wal dan verzoeken wij u zoveel mogelijk gebruik te maken van de hijsdagen. Om van de hijsdagen gebruik te kunnen maken dient u in te loggen via 'Mijn WVL'. Daar kunt u via de website gaan naar: activiteiten>agenda (bovenin het menu). Ga in de agenda naar de juiste datum, kies de activiteit en schrijf u in. Omdat dit achter het besloten gedeelte plaatsvindt kunnen niet-leden niet meer met de hijsdagen meedoen. Uiteraard kunnen niet-leden inschrijven voor een winterligplaats op de wal of in het water en indien van toepassing, een hijsafspraak maken met de havenmeester.

 

MAST STRIJKEN/MASTBERGING WINTER 2019/2020 

Wilt u alleen uw mast laten strijken en/of uw mast in de winterberging laten plaatsen dan is hier een apart formulier voor: Aanvraag mast strijken/mast berging. 

 

Bij elk hijsen dient de eigenaar verplicht aanwezig te zijn, dit i.v.m. aansprakelijkheid en informatie.
Bij het maken van de hijslijsten zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de datum van uw voorkeur. Mocht de geplande datum vol zijn dan zullen wij in overleg met u een andere datum afspreken. Indien u de hijsdatum binnen 14 dagen voor de geplande datum wijzigt wordt € 100 in rekening gebracht worden. (Dit geldt zowel voor uit het water als in het water).
De hijslijsten zullen begin oktober bekend gemaakt worden via de website en op het raam van het havenkantoor.


Winter – WATER – ligplaats


Wilt u uw boot in het water laten overwinteren dan kan dit in uw eigen box.  Geef uw voorkeur aan op het winterformulier. De aanvraag kunt u indienen via het menu: de haven>aanvraag winterligplaats


Graag ontvangen wij het ingevulde aanvraagformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 augustus.

 

 

 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl