Zoeken

Impressie jeugddag

01 juli 2021  -  Algemeen
Voor een impressie van de zeer geslaagde jeugddag kunt u de foto's bekijken van ons foto-album: Foto-albums. Met dank aan Leo Bakker voor de mooie foto's!

Jeugddag zaterdag 26 juni

24 juni 2021  -  Algemeen
Aanmelden kan via dguej.[antispam].@wvlelystad.nl.   

Onderweg met nieuwe aanwinst

11 juni 2021  -  Algemeen
Sinds gisteren is Henk onderweg van Aalsmeer naar Lelystad, met de vorige week aangekochte Maxi 77.  Onderweg is hij gespot door een lid die een foto maakte (dank aan Feiko Feijtes, voor het doorsturen!).  

Vacature havenmeester

09 juni 2021  -  Algemeen
De bijzondere omstandigheid doet zich voor dat door naderende pensionering van drie medewerkers er in de komende jaren drie functies vacant komen. De eerste functie die vacant komt is die van eerste Havenmeester (deze vacature). De eerste Havenmeester geeft leiding aan de professionele staf en is het eerste aanspreekpunt voor het bestuur. Wij zoeken een manager (in de functie van eerste Havenm...

Hijsdagen voorjaar

26 maart 2021  -  Algemeen
De hijsdagen zijn goed van start gegaan. Het weer zit, tot nu toe, mee en de boten gaan soepeltjes te water. Met een kleine hijsploeg, i.v.m. de coronacrisis, is het goed te doen. Wat ook leuk is, is dat er weer een vrouw in de hijsploeg is gekomen! De hijsdagen zijn dit jaar verdeeld over 3 weken. Foto impressie kunt u op de website zien: https://www.wvlelystad.nl/foto-albums.  

 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl