Zoeken

Extra hijsdag

15 november 2019  -  Algemeen
Vandaag is er een extra hijsdag georganiseerd. Er bleken toch nog wat bokken over te zijn. De havenmeesters hebben een kleine ploeg hijsleden samengesteld en de mensen benaderd die voor een bok op de winterwachtlijst stonden. Zo'n 10 schepen worden er nog op de wal gezet.      

Impressie hijsdagen

04 november 2019  -  Algemeen
De hijsdagen zijn weer allemaal geweest. Bekijk het foto-album voor een impressie van deze dagen. Klik direct op de link.

Oude fietsen

08 oktober 2019  -  Algemeen
  Uit de fietsenstalling zijn de oude fietsen verwijderd die er wel staan maar niet gebruikt worden. Deze zijn nu bij de loods geplaatst. Als de eigenaren zich niet voor het einde van het jaar melden, zullen deze fietsen afgevoerd worden.

Hijslijsten bekijken

04 oktober 2019  -  Algemeen
Om de hijslijsten te bekijken kunt u inloggen in 'Mijn WVL'. Wilt u uitleg hierbij, download dan hier de mini-handleiding (1 pagina): UITLEG DOWNLOADEN

Van de havenmeesters

03 oktober 2019  -  Algemeen
Graag willen wij het volgende onder uw aandacht brengen:   Vanaf 1 oktober kunt u niet meer parkeren bij de M-steiger. Alle boten die langdurig op de kant staan (3e veld), worden na 1 oktober verplaatst naar de parkeerplaats bij de M steiger. Hierdoor kunnen wij de boten die deze winter op de kant komen te staan beter plaatsen. In het voorjaar gaan deze boten weer terug naar het 3e ve...

 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl