Saté hour geannuleerd - update sollicitaties

Geplaatst op 01-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Saté hour en opening Soos geannuleerd, 5-uursrace kan doorgaan

Saté hour en de opening van de Soos op 11 september a.s. kunnen helaas geen doorgang vinden. U heeft zich mogelijk al aangemeld maar het bestuur acht het op dit moment niet verantwoord om meer dan 150 personen op het haventerrein te ontvangen. We kunnen met dit aantal niet voldoen aan de huidige richtlijnen van het RIVM. Na de eerstvolgende persconferentie van het kabinet zullen we bezien of we het evenement  kunnen verzetten naar het najaar. 

De 5-uursrace op 11 september gaat wel door omdat het aantal personen aanzienlijk lager is en dit volgens de RIVM-richtlijnen georganiseerd kan worden. Aanmelden kan nog! U kunt zich hiervoor inschrijven via de website of via deze link: https://www.wvlelystad.nl/5-uurs-race-van-lelystad2 

Update sollicitaties

Al weer meer dan 2 maanden geleden informeerden we u over onze zoektocht naar een nieuwe 1e havenmeester. 

Er werd een sollicitatiecommissie gevormd door Jaap Klein, Akke Thijsseling, Erik Hamminga en Jan Kossen. Onze advertentie leidde er toe dat ruim 40 mensen zich aanmeldden als mogelijke kanidaat. We waren verrast door het grote aantal aanmeldingen en de hoge kwaliteit van de vele sollicitanten.  Met 5 van deze mensen zijn we een gesprek aangegaan. Uit deze gesprekken hebben we uiteindelijk 1 kandidaat geselecteerd voor de functie. Met deze kandidaat zijn vervolggesprekken gevoerd en zijn we momenteel in de afrondende fase gekomen. We verwachten dat we u rond half september verder kunnen informeren en u met deze nieuwe 1e havenmeester kennis kunnen laten maken.  

Ondertussen had onze havenmeester Huib Swarts per 1 augustus zijn functie bij ons beëindigd, omdat hij dichter bij huis in zijn oude vak kon herintreden. Uiteraard heeft Huib deze kans gegrepen. Het betekende voor ons dat wij op zoek moesten naar een nieuwe havenmeester. Gelukkig vonden we die binnen het sollicitatieproces van de 1e havenmeester. Leon Hoogstad, een enthousiaste 32-jarige met een opleiding in Sport en Beweging en Leisure en event management en werkervaring binnen de bootverhuur en zeilschoolwereld is met ingang van augustus ons team komen versterken. Wellicht hebben velen van u al kennis met hem gemaakt. Wij wensen Leon alle goeds binnen de vereniging en hopen u snel meer te kunnen melden over onze nieuwe 1e havenmeester.

leon-lowres-20210901-0544

 


 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl