Nieuwe maatregelen

Geplaatst op 25-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste mensen,

De zorg met betrekking tot het Coronavirus houdt ons bezig. Die zorgt betreft onze leden. We hopen dat het u allen goed gaat. Die zorg betreft uiteraard ook onze medewerkers, die ondanks alles zo goed mogelijk hun werk blijven doen. Zo zijn er de afgelopen weken dagelijks boten het water in gegaan, zij het wat anders dan we gepland hadden. 

Het recente bericht van de Rijksoverheid dwingt ons een aantal nieuwe maatregelen te nemen.

Evenementen

Ten eerste worden tot 1 juni alle evenementen afgelast. Daaronder dus ook de op 8 mei geplande ALV. Het bestuur plant pas nieuwe data in als de richtlijnen van de Rijksoverheid daar ruimte toe bieden.  Het bestuur zendt deze week of volgende week een nieuwsbrief rond met een aantal actualiteiten. Daar voegen we het jaarverslag 2019 en de jaarrekening 2019 aan toe, al is het maar om enigszins het gevoel te hebben aan onze verplichtingen te voldoen. 

Boten hijsen

Er worden nog dagelijks (niet op zondag) boten gehesen. Dat doen we als de eigenaar aan de havenmeester heeft aangegeven dat de boot klaar is en als het te water laten van de betreffende boot in het operationele proces van de havenmeesters past. Dat om te voorkomen dat er eindeloze verplaatsingen nodig zijn.

De havenmeesters willen dat werk blijven doen als u als leden zich houdt aan de 1.5 meter afstand ten opzichte van andere personen. Daar komt nu de maximale groepsvorming (3 personen) bij. In samenspraak hebben we met de havenmeesters besloten dat er bij het te water laten alleen de eigenaar of een vertegenwoordiger van de eigenaar aanwezig is. Dus 1 persoon, samen met de 2 havenmeesters 3 personen. Als de boot in het water ligt dragen de havenmeester de boot over aan de eigenaar en dan kunnen anderen zich bij de eigenaar voegen.  

Haven open

Vooralsnog blijft de haven open, maar indien de gemeente Lelystad het besluit neemt de havens in de gemeente te sluiten zullen wij daar ook aan moeten voldoen. Laten wij er aan bijdragen dat niet nodig te laten zijn en geen feesten of partijen een boord te houden en heel beperkt gasten uit te nodigen om bij u aan boord te zijn.

Namens het bestuur,

  

Evert Jochemsen                       Jan N. Kossen

Voorzitter                                   Secretaris


 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl