Winterligplaats aanvragen

 

Hoe werkt het?

U kunt een winterligplaats aanvragen, ook als u niet lid bent van de vereniging. Leden van de vereniging krijgen echter wel voorrang bij het toekennen van een ligplaats op de wal of in het water. Leden dienen dan wel voor 15 augustus een aanvraag te hebben gedaan. Aanvragen die na 15 augustus binnenkomen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Een winterligplaats is voor de periode van 1 november tot 1 april. Voor niet-leden geldt een niet-leden toeslag van € 66,-.

Er zijn inmiddels zoveel aanvragen binnen gekomen dat er waarschijnlijk geen bokken meer over zijn. Als u nu een aanvraag indient komt u op de wachtlijst.

 

Winterligplaats aanvragen water of wal (buiten hijsdagen om)

Er zijn inmiddels zoveel aanvragen voor een winter-WAL plaats binnengekomen, dat er waarschijnlijk geen bokken meer over zijn. Als u nu de aanvraag indient heeft u niet automatisch een ligplaats op de wal en komt u op de wachtlijst. (In het water is nog voldoende plaats). 

CONTACT

BOOTGEGEVENS

Wij wijzen u erop dat u verplicht bent tenminste een WA-verzekering te hebben voor uw boot.

WINTERSTALLING

 Let op: deze aanvraag is voor een winterligplaats op de wal buiten de hijsdagen om, of voor een winterligplaats in het water. Deze aanvraag kan ingevuld worden door zowel leden als niet-leden.

Houd er rekening mee dat de volgende data niet beschikbaar zijn bij het opgeven van voorkeursdata: 17, 18 oktober, 24, 25, 26, 31 oktober, 1 en 2 november. Er wordt NIET gehesen op zondagen en ook niet in december. Let op: vroeg uit het water is laat in het water. Laat uit het water is vroeg in het water. 

WINTERSTALLING - TE WATER

 

TEN SLOTTE

Graag wijzen wij u op onze privacyverklaring. Hierin staat hoe wij omgaan met uw gegevens.

Beveiligings code Beveiligings code

 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl