vacature

Watersportvereniging Lelystad, vacature ledenadministratie

Vacature ledenadministratie,

Watersportvereniging Lelystad bestaat meer dan 45 jaar en bevindt zich op een uitstekende locatie aan het IJsselmeer en ten noorden van de Houtribsluizen die toegang geven tot het Markermeer. Op dit voor de watersport belangrijke en levendige punt biedt de jachthaven bovengemiddeld goede faciliteiten en service voor leden en gasten.

De haven zelf heeft 550 ligplaatsen en jaarlijks bezoeken veel passanten de haven om te genieten van de faciliteiten en de sfeer. Het geweldige achterland met bekende locaties als Bataviastad, de Oostvaardersplassen en de historie van de Flevopolder dragen bij aan de beleving en populariteit van deze prachtige vereniging en haar haven. Om in de toekomst een gezonde en goed functionerende vereniging te blijven is een verdere professionalisering noodzakelijk, waarbij de professionele staf (bestaande uit 5 fte) een steeds belangrijkere rol krijgt te vervullen. Die professionalisering wordt enerzijds ingezet via de keuzes die gemaakt zijn in het meerjarenbeleidsplan en anderzijds via het bieden van een uitstekende service en gastvrijheid aan leden en gasten gedurende het hele jaar. Sommige taken, die in het verleden door vrijwilligers werden gedaan, zullen steeds meer door professionals uitgevoerd moeten worden; en steeds complexere wetgeving stelt hogere eisen aan de uitvoering. De Watersportvereniging Lelystad heeft, net zoals veel andere verenigingen, daarmee te maken. Het is belangrijk dat in de aansturing van de werkzaamheden er een heldere afbakening wordt gemaakt tussen uitvoering enerzijds (de medewerkers) en toezicht anderzijds (het bestuur).

Het bruisende team bestaat uit twee havenmeesters , onderhoudsman, boekhouder, ondersteund door een groep vrijwilligers in verschillende commissies. De eerste Havenmeester stuurt het team aan en legt verantwoording af aan het bestuur.

Doel van de functie:

De medewerker ledenadministratie speelt een cruciale rol in het zelfstandig beheren en opvolgen van de volledige ledenadministratie. Zorgvuldig, efficiënt en met oog voor detail draagt de medewerker ledenadministratie bij aan een vlekkeloos verlopend proces, een gastgerichte instelling is noodzakelijk voor het vervullen van deze functie. Het kantoor bevindt zich namelijk in de receptie van de haven en hier worden ook leden, leveranciers en andere bezoekers ontvangen. Het is daarmee een interessante functie op een leuke en levendige plek waar de leden voor hun plezier naartoe komen.

Naast dit alles is ben je  ook nadrukkelijk lid van het team. Een team dat elkaar ondersteunt en opvangt. Er is heel veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. 

 Watersportvereniging Lelystad, vacature ledenadministratie

Verantwoordelijkheden

beheert de ledenadministratie van de watersportvereniging.

 De verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

 

 • Het bijhouden van de ledenadministratie, toewijzen van ligplaatsen inclusief het verwerken van nieuwe aanmeldingen, wijzigingen en opzeggingen
 • Het versturen van communicatie naar leden, zoals nieuwsbrieven,
 • Ondersteunen van verenigingsevents, aanmeldingen, afmeldingen en de facturatie
 • Het bijhouden van de website en social media accounts
 • Het ondersteunen van de ledenvergaderingen
 • Eerste aanspreekpunt voor onze leden
 • Gastvrouw/gastheer bij afwezigheid van de havenmeester de frontdesk overnemen
 • Heel veel ruimte en vrijheid voor eigen inbreng

 

 • Minimaal een MBO-opleiding
 • Ervaring met administratieve werkzaamheden
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Goede kennis van Microsoft Office
 • Nauwkeurig en stressbestendig

 

Je rapporteert in deze functie aan de 1e havenmeester.

Het betreft een parttime functie voor 28-32 uur per week. Past deze functie jou? dan kun je solliciteren via een e-mail voorzien van cv en motivatie naar Paul van Well luap.[antispam].@wvlelystad.nl Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Paul van Well. Sollicitaties moeten uiterlijk 20 februari ontvangen zijn.

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl 

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl