Sluitingstocht

 
 

Sluitingstocht 8 en 9 oktober

img-1545 2

Voor iedereen zit de vakantie er wel zo’n beetje op. Wij zijn nog op vakantie, maar we zijn u niet vergeten. Vanuit de Hylper haven in Hindeloopen hebben wij de laatste eindjes kunnen afhechten. Dat is gelijk ook de bestemming geworden voor de sluitingstocht van 2022 op 8 en 9 oktober.


Net als in Kampen hebben we in Hindeloopen te maken met een maximum aantal deelnemers. In de haven is ruimte genoeg, maar in het restaurant is het maximum aantal inschrijvingen voor het diner 80 personen. Toelating op volgorde van aanmelding op de site van onze WVL.


Deze keer hebben wij zaterdagochtend om 10.00 palaver met koffie en soesjes in de soos. Na een voorstellingsrondje nemen we nog even de laatste details door. Daarna vrije afvaart naar Hindeloopen. Normaal gezien zijn we gemiddeld zo tussen 15.00 en 16.00 in Hindeloopen. Vanaf 17.00 is er dan de steigerborrel met zang en dans. We worden rond 18.30 in het restaurant Sudersee verwacht. De volgende ochtend is er voor de liefhebbers van cultuur en historie vanaf 9.30 een stadswandeling door het oude vissersdorpje. Daarna is er in het restaurant Sudersee koffie met gebak. Aansluitend vrije afvaart naar Lelystad. Vanaf 16.00 is daar onze soos open voor drank en spijs.


Bij binnenkomst in het restaurant Sudersee krijgt u een welkomstdrankje uitgereikt en staat er een broodmandje met kruidenolie op tafel. Als voorgerecht wordt een rundercarpaccio geserveerd. Hoofdgerecht van hele zalm en een vleesgerecht die aan een grote tafel aangesneden worden. Per tafel kan iedereen dit ophalen en daarbij aangeven wat de voorkeur is. Op deze tafel staan ook huisgemaakte frieten en diverse salades. Vlees en vis is onbeperkt. Het nagerecht wordt uitgeserveerd aan tafel. Dit nagerecht bestaat uit tiramisu, ijs en slagroom.


De haven wordt per factuur betaald op basis van 1,75€/meter naar boven afgerond en 1,25€ toeristenbelasting per persoon. Het diner gaat voor een bedrag van 38,50€. Beide worden op factuur betaald en door de administratie geïncasseerd. De drankconsumptie wordt contant afgerekend. De stadswandeling inclusief koffie en gebak wordt u aangeboden door het bestuur van onze WVL.


De inschrijving kan vanaf nu worden gedaan. Het inschrijfformulier vind je onder activiteiten>agenda: ga naar 8 oktober. De inschrijving sluit uiterlijk op maandag 3 oktober.

Wij hopen op een grote belangstelling en een geslaagde tocht.


Namens de evenementencommissie,
Saskia van Battum, Cor van Dort

 
 
 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260198

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl