Het koor

 
 

In de zomer van 1998 zat een aantal leden van de Watersportvereniging Lelystad, na een zeilweekend, in de kuip te zingen. Toen ontstond het idee om een havenkoor, dat zeemansliederen gaat zingen, op te richten. Zo gezegd zo gedaan. Het Houtribkoor is in het najaar van 1998 gestart. Het koor telt zo’n 30 zangers, twee accordeonisten en een gitarist en wordt gedirigeerd door Jacqueline Reesinck. Wij treden voornamelijk op tijdens clubevenementen, tijdens het Flevolands Shantykorenfestival en het Waterfestival van Lelystad. Ook hebben we opgetreden tijdens het jubileumbezoek van koningin Beatrix aan Flevoland. Hierdoor vinden we dat we een koninklijk koor zijn geworden.

Elk WVL-lid kan lid worden van het koor. Het koor oefent elke 1e en 3e vrijdagavond van de maand, vanaf 21.00 uur. Vindt u zingen leuk, kom dan gerust eens een avondje mee- ‘oefenen’. Daarna kunt u altijd nog beslissen of u zich bij het koor wilt aansluiten!

Hebt u vragen over het koor en/of wenst u nog wat meer informatie, dan kunt u zich wenden tot Hincka Woltjer via rejtlowakcnih.[antispam].@gmail.com  of via info@wvlelystad.nl.

Samenstelling:

Jacqueline Reesinck

Dirigent

 

 
 

Naam: Teksten koor  Download
Type: pdf
Grootte: 260 kB
 

 
 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260198

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl