Singlehanded

 

HAVENDAG 22 september 2018 (van 10 tot 16 uur)

Dit jaar organiseren wij wederom een havendag, die bol staat van diverse leuke activiteiten voor jong en oud. De eerste afspraken voor leuke activiteiten zijn reeds gemaakt, zo zal Kayaking met Sit-on-top Kayaks zich in de kom presenteren en zal Pjut uit Leeuwarden zich presenteren met de leukste illustraties voor kinderen en kleinkinderen van 0-8 jaar (zie www.pjut.nl) op kleding en keramiek. Voor de jeugd zijn leuke ideeën waar we graag hulp bij willen, te denken valt aan een viswedstrijd in de kom (maak je hengel vast gereed), kennismaken met onze optimist van de vereniging (geschonken aan de commissie). En voor de allerkleinsten uiteraard weer een springkussen. Misschien is zelfs brooddeegstokken bakken met worstje een leuk idee. Wie helpt ons hiermee vanuit de jeugd?

De uw bekende activiteiten zullen ook aanwezig zijn, zoals een tweedehands markt om uw overtollige nautische spullen te verkopen.

Dit jaar hebben wij ook een karikaturist: Rembrandt van Gein. Laat een karikatuur tekenen van uzelf!

 

Leuke activiteiten voor jong en oud. Kom ook langs!

Al onze  adverteerders worden weer gevraagd een stand te  bemannen, om hun waar aan de man te brengen. Kortom te veel om op te noemen, dus komt allen en maak van deze dag een groot succes.

Dit feest maken we met zijn allen en hulp is dus altijd welkom zowel bij opbouw, feestvieren en afbreken. U hoeft uiteraard niet op een houtje te bijten want ook voor de inwendige mens wordt verzorgd. Nogmaals er is veel te doen en te beleven dus komt allen.

Wij verzoeken u op deze dagen niet te parkeren aan de rechterkant (dus bij binnenkomst van het hek niet rechts). Ook langparkeerders: zorg ervoor dat u uw auto daar niet plaatst. Voor hulp graag even contact leggen met Hans 0621429928 of Rinus.

 
 

Adres

Watersportvereniging Lelystad

Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad

 

Contact havenkantoor

Telefoon: 0320 260198

Mail: retseemnevah.[antispam].@wvlelystad.nl

 

Contact administratie

Telefoon: 0320 260424

Mail: ofni.[antispam].@wvlelystad.nl