Havendag

 

Havendag

Op 30 september organiseren wij de HAVENDAG.
Wij gaan er weer een gezellige boel van maken met tal van activiteiten en kramen waar u info kunt opsteken over een breed vlak van uw en mijn hobby zoals onderhoud, elektronica, zeilen enz.
Heeft u spulletjes over en wilt u deze verkopen: er is ook een 2e hands markt waar u uw spullen kunt verkopen. Op het plein is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en vakantie-ervaringen te delen onder het genot van koffie, thee of limonade. Er is ook een palingrokerij aanwezig, dus genieten van een visje kan ook. Scheurbuik loopt men deze dag zeker niet op denken we zo.

EN DE KINDEREN DAN ?
Ja, die zijn altijd welkom en ook voor hen is er vermaak.
In de havenkom zijn er zo’n 8 optimisten waar mee gezeild kan worden onder toezicht van een lid. Voor zwemvesten wordt gezorgd. Voor de veiligheid vaart er ook nog een boot mee.
Op de parkeerplaats staat ook een schip en wel een piratenschip dat dient als springkussen.
Het spreekt voor zich dat je het springkussen niet met schoenen mag betreden, maar het plezier zal er niet minder om zijn. Zo zie je maar: ook de jongeren tellen mee bij de WVL, tenslotte zijn zij de toekomst. Kortom een dag die je moet meemaken en gezien hebben DUS KOMT ALLEN.

In verband met het opbouwen (en afbreken) van de stands en de attracties geldt er op de rechterkant (bij binnenkomst) een parkeerverbod vanaf vrijdag 29 september 06.00 uur tot zondag 31 september 20.00 uur. DENK HIERAAN OOK ALS U WEGGAAT.
Mocht uw voertuig toch daar staan dan zien wij ons genoodzaakt deze te verplaatsen, dit geheel voor uw eigen risico dus nogmaals, denk hieraan.